Τα τριαντάχρονα του CIM

Η τελετή αποφοίτησης και ο εορτασμός της επετείου

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργάνωσε στις 19 Σεπτεμβρίου 2008 στο Ξενοδοχείο Χίλτον, την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2008-09. Η τελετή έλαβε φέτος ιδιαίτερα πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυσή του. Μετά την τελετή ακολούθησε επίσημο δείπνο και χορός. Το CIM εδώ και 30 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει τους Κύπριους εργαζόμενους, προσφέροντάς τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επιχειρήσεις και άτομα που έχουν στηρίξει το CIM στα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Στην τελετή παρευρέθησαν πέραν των 250 βουλευτών, επιχειρηματιών, απόφοιτων και μελών του CIM από 10 και πλέον χώρες. Οι ομιλητές τόνισαν την συνεχή προσφορά του CIM στις διοικητικές επιστήμες και ειδικότερα στην επιστήμη του Μάρκετινγκ. Ο διευθυντής του CIM κ. Θεοφάνης Χατζηγιάννης έκανε μια αναφορά στα 30 χρόνια λειτουργίας του CIM και καθόρισε τους στόχους του Ιδρύματος για τα επόμενα 30 χρόνια. Το CIM έχει θέσει γερές βάσεις όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να συνεχίσει την πολύπλευρη προσφορά του στα ακαδημαϊκά και κοινωνικά δρώμενα για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Σχολιάστε

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>