Γράφει:

Παρουσίαση: Halo 3

Σε αυτό το παιχνίδι ένα ξένο είδος που ονομάζεται Covenant έχει σαν στόχο την εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους, όπου κι αν αυτό βρίσκεται, ενώ οι United Nations Space Command (UNSC), προσπα-θούν συνεχώς να τους σταματήσουν. Ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς είναι ο Master Chief, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που εντάχθηκε στον στρατό σε ηλικία 7 ετών και οι διάφορες δυσκολίες που συνάντησε τον έχουν σκληραγωγήσει. Τώρα εσύ, ο Master Chief, ο Arbiter και οι Marines στοχεύετε να προστατεύσετε το ανθρώπινο γένος.

Το Halo 3 χωρίζεται σε τέσσερις επιλογές: (α)το Campaign Mode, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο του Master Chief στις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του Halo. Σε αυτή την περίπτωση αν έχετε συμπαίκτη αυτός μπορεί να έχει τον έλεγχο του Arbiter. (β)Το Multiplayer Mode, στο οποίο μπορείτε να διαλέξετε και να προσαρμόσετε ανάλογα με τα δικά σας γούστα έναν πολεμιστή Spartan ή έναν Elite και να πολεμήσετε εναντίον κάποιου άλλου, online ή offline. (γ)Το Theater, όπου μπορείτε να δειτε και να αναπαραγάγετε τα προηγούμενα στάδια και να δοκιμάσετε διαφορετικές γωνίες με κάμερα και, εάν έχετε τον σωστό εξοπλισμό, να τα δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά. (δ) Τέλος, υπάρχει το Forge, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τους χάρτες του Multiplayer.

Προχωρώντας περαιτέρω στο παιχνίδι θα επιτύχετε «achievements» για να κερδίσετε gamerscore. Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν επιθυμείτε. Τα διάφορα κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την εμφάνισή σας κάποιες φορές καταδεικνύουν και το πόσο καλοί είστε στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, εάν φοράτε πανοπλία Hayabusa και στην πλάτη φοράτε το Katana τότε θεωρήστε σπουδαίος παίχτης…

Τόσο η μουσική όσο και τα γραφικά είναι απολύτως φανταστικά. Θα βρείτε τον εαυτό σας να καταστρέφει ορδές Covenant ή Flood Zombie και να κυνηγά μετά τα Grunts που καταφεύγουν στην τρομοκρατία, αφού σκοτωθεί ο Brute ή να προσπαθείτε να κάνετε μια ιστορία με το Τheater mode (machinima) ή να επεξεργαστείτε χάρτες από το Multiplayer, χρησιμοποιώντας το Forge! Ή εάν ψάχνετε την δόξα, μπορείτε να μπείτε σε μια από τις πολλές συμμορίες (clans) που παίζουν Halo 3, ή ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε εσείς την δική σας συμμορία! Ναι μεν υπάρχουν ορισμένες εξαιρετικά μικρές ατέλειες, όπως το γεγονός ότι τα cutscenes μπορεί να μπουν πολύ βαθιά μέσα στην ιστορία και σε κάποια στιγμή να καταστεί ανιαρό, εν τούτοις, προσωπικά πιστεύω ότι είναι μικρές και ασήμαντες. Εάν διαθέτετε κονσόλα Xbox 360, το Halo 3 είναι ένα must have.

…και η μοίρα της γης βρίσκεται στα χέρια σας…

One Comment

  1. Pingback

Σχολιάστε

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>