Βραβεία “In Business Awards 2009”

Σε τελετή στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα του Hilton Park, όπου δέσποζε η μεγάλη μορφή και το υπέροχο πνεύμα του αείμνηστου εμπνευστή του θεσμού, Άντη Χατζηκωστή και στην παρουσία του Προέδρου κ. Χριστόφια, του Αρχιεπισκόπου, του Προέδρου της Βουλής κ. Καρογιάν, του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταυράκη, των Προεδρείων ΚΕΒΕ και ΟΕΒ, πολλών άλλων επισήμων και πλήθους της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, απενεμήθησαν το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2010 τα Βραβεία «In Business Awards 2009”, στους βραβευθέντες επιχειρηματίες.

Κορύφωση της Τελετής απετέλεσε η βράβευση με την ύψιστη τιμητική διάκριση «Lifetime Achievement Award» που απενεμήθη στον δρ. Φώτο Ια. Φωτιάδη, ιδρυτή και Πρόεδρο του ομώνυμου Ομίλου Εταιρειών. Το βραβείο επεδόθη από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Καρογιάν. Στον χαιρετισμό του ο κ. Φωτιάδης, με εμφανή συναισθηματική φόρτιση, ανέφερε: “Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τα έγκριτα μέλη της κριτικής επιτροπής που επέλεξαν τη ταπεινότητα μου για την ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση – ‘Lifetime Achievement Award’. Ελπίζω να την αξίζω. Αποδέχομαι την διάκριση με τιμή και βαθειά εκτίμηση, από μέρους όλων όσων έχουν εργασθεί ομαδικά μαζί μου, ως Όμιλος, για την προαγωγή, κατά το μέτρο του δυνατού, της οικονομικής και κοινωνικής προκοπής της μικρής μαρτυρικής μας πατρίδας. Στην ζωή ο καθ’ ένας μας, επιλέγει το δρόμο που η προσωπική του φιλοσοφία επιτάσσει, με βάση τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει και είναι διατεθειμένος να τις υπερασπισθεί με σθένος και αφοσίωση και να τις υπηρετήσει πιστά.

Είναι από αυτές τις αξίες και αυτές τις αρχές που ο άνθρωπος αντλεί τη δύναμη, αφ’ ενός να σηκώνει τα βάρη που η ζωή του επιφυλάσσει και αφ’ ετέρου να συμβάλλει κατά το δικό του μέτρο του δυνατού στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Ο,τι όμως ένας κάνει στον τομέα αυτό είναι καθαρά προσωπική του επιλογή και για δική του ικανοποίηση και δεν αναμένει αναγνώριση και ανταμοιβή. Ωστόσο, σας ευχαριστώ θερμά για τη γενναιόφρονη αυτή σας χειρονομία.»

Οι άλλες βραβεύσεις είναι οι εξής:

1. Χαραλαμπίδης Active – Vivartia (Cyprus) Ltd -Παρέλαβε ο κ. Μάριος Καμπανελλάς

2. Αλλαντικά Γρηγορίου Β.Ε. Λτδ. – Παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Γρηγορίου

3. Cyparco Plc – Παρέλαβε ο κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου

4. Aphrodite Delights (Yeroskipos) Ltd – Παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γαβριήλ

5. Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)- Παρέλαβε ο κ. Νίκος Συρίμης

6. Top Kinisis Travel- Παρέλαβε ο κ. Ντίνος Κάκουρας

7. Αδελφοί Λανίτη Λτδ -Παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

8. Action Global Communications Ltd – Παρέλαβε ο κ. Χρ. Χριστοδούλου

9. Εύρηκα Λτδ – Παρέλαβε ο κ. Νίκος Σαρρής

10. Christodoulides Brothers Ltd – Παρέλαβε ο κ. Τζων Χριστοδουλίδης

Σχολιάστε

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>